12 Kasım 2010 Cuma

Su bidonunuza kılıf örmek istermisiniz?

İstanbul gibi metropol şehirlerde yaşayanların ortak sorunudur içme suyu.Bizler malesef suyu musluktan içemeyeli çok oldu.Burada tenefüs ettiğiniz hava bile para ile arkadaşlar malesef.Dışardan göründüğü gibi değil hiç birşey...İnsan özlüyor çocukluğunda musluktan kana kana içtiği suları,neyse konuyu dağıtmıyayım sevgili Derya baykal programında evlerimize mecburi misafir olan bu su bidonlarına çok hoş bir kılıf örmeyi göstermişti şimdi sizlere onu yayınlıyorum.

Artık mutfaklarınızın bi köşesinde duran bu içme suyu bidonları çok daha hoş olucak hemde mutfak dekorunuza bir farklılık katmış olucaksınız işte model ve anlatımı Derya baykal farkı ile:

Örgüden bembeyaz bir su bidonu ama plastik bardakları da yanında !!! Tığ Numarası 5 Üst kısmından 30 zincir çekerek başlanır. İlk sırada 30adet ikili trabzan yapılır. İkinci sırada 36 adet ikili trabzan yapılır. Arrtırma işlemi başlamış olur. 3 . sırada ise 68 adet ikili trabzan yapılır. 4.ve 5. sıralarda arttırma devam eder. 6.sıradan itibaren arrtırma biter. Her zincire tek ikili trabzan yaparak tüm bidon kaplanana kadar devam edilip bitirilir.

Plastik bardak yeri için ise istediğiniz yeri tesbit ettikten sonra , enine 15 zincir çekilir. Yukarı doğru ikili trabzan yapılarak devam edilip sonlandırılır. Plastik bardaklar ölçü için size yardımcı olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

orgu-dantel-oya Headline Animator